Welke Duitse kranten en tijdschriften u online kunt lezen

 

Academie aan de Angstel

 
 

Beste lezer,


Bij Academie Aan de Angstel zijn wij continu met vernieuwing bezig. Behalve voor maatwerktrainingen zakelijk Duits, medisch Duits, juridisch Duits en voorbereiding op de internationaal erkende examens Duits B1, B2 en C1 van het Goethe-instituut kunt u bij ons ook terecht als u basiskennis van de Duitse taal wilt verwerven of uw kennis op wilt frissen voor u zich specialiseert op het gebruik en toepassen van vaktaal voor uw werk.


Onze online trainingen zijn een groot succes. Met een goede internetverbinding kunt u vanachter uw computer Duits leren. Wilt u meer over Duits leren via Skype weten? Neem gerust contact op.

Met behulp van de tekstschrijver Janneke van Bemmel heb ik een van de eerste blogs helemaal opgepoetst en geactualiseerd. In deze blog vindt u

EEN SCHAT AAN INFORMATIE IN KRANTEN OVER POLITIEK, ECONOMIE, CULTUUR EN NOG VEEL MEER. 


Met links naar Duitse kranten, ingedeeld per rubriek, die u online kunt lezen via uw tablet, smartphone, pc of laptop, met

→ ECONOMISCH NIEUWS
→ NIEUWS UIT BINNEN- EN BUITENLAND
→ NIEUWS UIT KUNST EN CULTUUR
→ WEB NIEUWS

Veel plezier met lezen!

 

Klik XS  

Wilt u nog meer tips of ideeën over wat u kunt doen als u zich voor de Duitse taal, cultuur, politiek , literatuur of sport interesseert? Bel of mail, wij helpen u graag verder.

Zegt het voort

Wilt u mij helpen met het verspreiden van deze nieuwsbrief binnen uw eigen netwerk? Kent u iemand die in Duitsland zaken doet of dit van plan is? Iemand die in Duitsland gaat wonen of werken, op een beurs staat, een webshop heeft, naar congressen gaat of regelmatig in Duitsland is? Deel dan svp mijn nieuwsbrief met die persoon. 

Bij voorbaat dank!

 

Wilt u

  • correct en moeiteloos in het Duits communiceren
  • uw elevator-pitch oefenen
  • uw bedrijf of product in het Duits presenteren of
  • correcte e-mails schrijven
  • hulp bij het zakendoen en met de do's en don't's in Duitsland
  • een internationaal erkend certificaat Duits halen?

Neem vrijblijvend contact op. Wij bieden ondersteuning aan het gestructureerd in kaart brengen van de behoefte aan taalvaardigheid en kennis met betrekking tot de Duitse taal en zakencultuur.

 

Over Anne

Ik ben Anne Kewitsch, taaltrainer Duits en eigenaar van 'Academie Aan de Angstel'. Ik woon met mijn man en twee zonen in Abcoude, onder de rook van Amsterdam. Duits is mijn moedertaal.

Anne-Kewitsch

W.v.Abcoudelaan 10
NL-1391CD Abcoude

+31 (0)6 1991 5739

anne@academie-aan-de-angstel.nl

 
--
--
Forward deze nieuwsbrief - Deel deze nieuwsbrief op: Facebook  Twitter  {share:hyves}  Google+