Referenties

Marc Brands

2winconcept v2Commercieel accountmanager bij 2Win - Emons Cargo B.V.

 Persoonlijk en gedegen, creatief en enthousiast.

Lees meer

Linda van den Broek

xportwiseExportmanager

 Met veel plezier heb ik een cursus Zakelijk Duits bij Anne Kewitsch gevolgd. De cursus was op maat toegesneden op mijn vragen, waardoor je snel resultaat boekt.

Lees meer

Jelle de Jong

logo avkMarketing Assistant bij AVK-Plastics BV

Anne Kewitsch is een zeer vaardige maar ook leuke docente. Wat ik erg prettig vond was dat ze veel oog had voor wat ik wilde leren. Echt een op maat gemaakte cursus Duits.

Lees meer

Martin van Brakel

Arts-assistent psychiatrie

Vriendelijke en deskundige docente. Zet in op communicatie alleen in het Duits, wat bevorderlijk is voor de leerprestaties.

Lees meer

Jorieke Lokhorst

Anesthesioloog

De voorbereiding op het Goethe examen was heel persoonlijk. Anne had al bij de eerste kennismaking door wat mijn leerstijl is en waar mijn sterke en zwakke punten lagen. Tijdens de training was zij flexibel en gaf aandacht aan de onderdelen die ik nodig had. Ze heeft me zo gecoacht dat ik mij zeker voelde toen ik het examen in ging.

Juli 2017

Marjan van der Kolk

Urologe

Zeer goede begeleiding in zeer korte tijd naar mijn Examen B2

Januari 2017

Ingrid Denissen-Terloo

bkv180  Senior consultant bij BKV Groep

In verband met het bemiddelen van artsen en medisch specialisten naar Duitsland en Zwitserland heb ik een cursus Duits voor "Personalvermittler" gevolgd bij Anne. In korte tijd heb ik goed Duits leren spreken en schrijven.

Lees meer

Michèle de Waele

Thoraxchirurg  Univeritätsklinikum Münster

Heel goede cursus! Zeker aan te raden! Zelfstudie met persoonlijke interactie bij vragen! Wekelijkse Skype/Zoom lesmomenten. Was voor mij ideaal!

December 2016

Aart Coster

Coster accountants Abcoude

Anne informeert voor en tijdens cursus naar de omstandigheden waarin duits wordt gesproken en levert daarop gebaseerd maatwerk. Zij doceert op een prettige manier. Tevens draagt zij suggesties aan voor het thuis oefenen die passend zijn bij de persoonlijke omstandigheden.

Juli 2015

Sander Fidder

Arts Kindergeneeskunde

Ik heb van Juli t/m Oktober een cursus Duits bij Anne gevolgd, ter voorbereiding op het Goethe B2 certificaat. Dit met het aanvankelijke plan uit te kunnen wijken naar Duitsland voor een opleidingsplek. 

Lees meer

Meer artikelen...

Zakelijk Duits leren bij Academie Aan de Angstel

Lees hier wat  klanten  over Academie Aan de Angstel vertellen of hoe de trainingen eruit zien. 

Inschrijven nieuwsbrief Academie Aan de Angstel

 

Lid vd DNHK

 

 

Reacties AAdA 4